Kommer inom kort

Annonsera era lediga lokaler på en av Sveriges största marknadsplatser för lediga lokaler - lokaler.nuGenom att exponera era objekt hos oss når ni ut till tusentals företag som besöker vår sida i jakt på en ny lokal. Oavsett om det handlar om ett objekt eller flera hundra objekt så är Lokaler.nu rätt plats att synas på. Vi har flera olika tekniska möjligheter för att smidigt exponera era objekt hos oss.

Via kommunikatörer och andra vägar lokaliserar vi företag som söker nya lokaler. Genom en personlig återkoppling säkerställer vi rätt information och sökkriterier. På detta vis har vi bland annat hjälpt exempelvis: Swedish Match, AMF, Bisnode, Klarna, Handelsbanken m.fl. 

Genom access till vår databas har ni möjlighet att ta del av den information vi har på tusentals företag avseende lokalsituation, kontraktsinformation med mera. Slå enkelt upp företag i, önskat område, som lämpar sig för ert ändamål, och vid tidpunkt som passar er. Stå inte med en vakant lokal i onödan - låt oss hjälpa er. 

TM ringning

Vill ni att vi ringer och hittar heta leads åt er? Våra kommunikatörer har erfarenheten och verktygen för att på ett snabbt och smidigt sätt tillhandahålla, för er, önskad information.  Vi levererar uppgifter på företag som är intresserade! 

Riktade e-postutskick

I partnerskap med en av de främsta leverantörerna av företagsinformation har vi möjlighet att presentera er och era objekt direkt till befattningshavare. Selektera själva ut vilka företag ni önskar nå med hänsyn till exempelvis. 

Såhär hjälpte vi Regus bland annat.